Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten schoonmaken

Automatten schoonmaken

Ook de automatten worden door gebruik vuil, helaas kunnen we dat niet veranderen. Maar gelukkig zijn onze automatten heel eenvoudig schoon te maken. Onze automatten van tapijt kunnen eenvoudig gereinigd worden met de stofzuiger.

De automatten gemaakt van naaldvilt tapijt hebben een open structuur. Het vuil trekt daar snel in. Dat heeft als voordeel dat de matten langer schoon ogen nadeel daarvan is dat het reinigen (zuigen / uitkoppen) wat meer intensief is.

Onze velours automatten zijn geproduceerd van een hoogwaardig PA6 garen, waardoor ze bij extreme vervuiling afgespoten kunnen worden met een hogedruk reiniger. Belangrijk is dan wel dat u de hogedruk reiniger niet te dicht op de automatten houdt, en ook niet te lang op 1 punt spuit. Het gaat hierbij om getuft tapijt wat erg dicht op elkaar geweven is. Daar blijft het vuil bovenop liggen. In de meeste gevallen is even zuigen of uitkloppen voldoende.

De rubbermatten kunnen zowel gereinigd worden met de stofzuiger als met een hogedruk reiniger.

Ook de kofferbakmatten van rubber kunnen gereinigd worden met een hogedruk reiniger, maar natuurlijk ook heel eenvoudig met een stofzuiger.