Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten vervangen

Automatten vervangen

Vrijwel elke nieuwe auto wordt bij aflevering voorzien van een set automatten. Meestal zijn dit niet de meest luxe matten, maar ze bieden zeker bescherming van uw interieur.

Als uw automatten versleten zijn, bent u bij ons aan het juiste adres om nieuwe matten te bestellen. Wij hebben de volgende automatten in het assortiment :

- Automatten van tapijt, leverbaar in 5 verschillende kwaliteiten. Deze automatten van tapijt zijn leverbaar in meerdere kleuren.
- Rubberen automatten, deze hebben een opstaande rand om uw autotapijt optimaal te beschermen
- Kofferbakmatten, zowel van PVC, rubber en tapijt.

Matten-online heeft voor meer dan 2000 verschillende auto’s automatten in het programma. Deze pasvormen zijn allemaal digitaal opgeslagen in ons CAD systeem, en kunnen heel eenvoudig per stuk gesneden worden. De mattensets kunt u in verschillende kleuren besteld worden, u kiest zelf de kleur omranding. Tevens is het mogelijk om 1 mat van een set te bestellen, of een extra linksvoormat, alles is mogelijk.

Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om een logo in de uw gewenste tekst op de mattenset aan te brengen. Ook kunnen de designers van matten-online een speciaal logo voor uw ontwerpen.

Om automatten te vervangen begint u bovenaan met het kiezen van het merk, type en bouwjaar. Stop vervolgens uw automatten in de winkelwagen, reken deze af en wij gaan ons best doen om uw volledig te verrassen met nieuwe matten.