Welkom!

Maak je pasvorm automatten helemaal naar wens

0436 BMW 1 serie (F20) 2011- Super velours automatten

Meer afbeeldingen

Productbeoordelingen

goed kwaliteit alleen jammer dat ze de klittebandbevestigingen niet konden maken en vergeten waren.
goed kwaliteit alleen jammer dat ze de klittebandbevestigingen niet konden maken en vergeten waren.
Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 07-09-2017)
0436 BMW 1 serie (F20) 2011- Super velours automatten

Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling

€ 59,50

Productinformatie

Deze automatten zijn gemaakt van een zeer luxe, velours kwaliteit tapijt. Dit is het meest exclusieve tapijt wat te leveren is. Ze worden precies op maat gemaakt voor de BMW 1 serie (F20) 2011-. Deze kwaliteit tapijt geeft de auto een exclusieve uitstraling. Dit tapijt is leverbaar in de kleuren zwart en donkergrijs.

Het tapijt is gemaakt van polyamide en heeft een gewicht van 2.500 gr/m2. Dit is een zeer dicht op elkaar geweven (getuft) tapijt. Hierdoor blijft het vuil op de matten liggen. Het verschil met de gewone velours automatten is de zwaarte van het tapijt. Het gewone velours tapijt is 2.100 gr/m2. Deze automatten worden geleverd zonder extra hakversteviging omdat het technisch niet mogelijk is in verband met de dikte van het tapijt. Dit geeft de automatten een zeer exclusieve uitstraling. De matten hebben een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

Bij dit artikel staan verschillende foto's. De eerste foto toont de kwaliteit tapijt, de andere het bevestigingsmateriaal wat we bij deze automatten meeleveren. Ook tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft zijn eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een 'niet goed? geld terug!' garantie!

Meer matten voor de BMW 1 serie (F20) 2011-

(Let op! Deze foto's tonen alleen de keuzes bij deze optie, de pasvorm of bevestiging kan afwijken. Zie daarvoor de foto's bovenaan deze pagina)

Let op! Geen merk- of autonaam

Let op! Geen merk- of autonaam

LET OP! ALLEEN VOOR AUTOBEDRIJVEN!

+€ 5,00

(alleen bij eerste bestelling)

Positie logo op mat

Kleur van het logo

Maximum number of characters: 50

* Verplichte velden

Subtotaal

€ 59,50