Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Jac E-S2 2021-

De JAC E-S2 is een compacte elektrische SUV die onlangs is gelanceerd door de Chinese automaker JAC Motors. De auto is ontworpen voor stedelijk gebruik en biedt een unieke combinatie van stijl, prestaties en duurzaamheid.

De E-S2 is uitgerust met een elektromotor die een vermogen levert van 105 pk en een koppel van 255 Nm. Dankzij deze motor kan de auto van 0 tot 100 km/h in minder dan 10 seconden accelereren. De topsnelheid is beperkt tot 130 km/h.

De batterij van de E-S2 heeft een capaciteit van 41,4 kWh, wat volgens de fabrikant genoeg is voor een actieradius van ongeveer 300 km. De batterij kan worden opgeladen via een reguliere wandlader of een snellader, waarmee de batterij in ongeveer 40 minuten tot 80% kan worden opgeladen.

Wat betreft het design, de JAC E-S2 is een moderne en sportieve auto met een opvallend front en een aerodynamische carrosserie. De auto is voorzien van LED-verlichting en een panoramisch dak, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel in de cabine.

Binnenin is de E-S2 voorzien van een aantal moderne technologieën, waaronder een groot touchscreen-display, een digitale instrumentenpaneel en een ingebouwde navigatiesysteem. Ook heeft de auto een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals parkeersensoren, een achteruitrijcamera en een automatische noodrem.

In het algemeen is de JAC E-S2 een veelbelovende elektrische SUV die een goede combinatie biedt van stijl, prestaties en duurzaamheid. Het is een interessante optie voor mensen die op zoek zijn naar een compacte en efficiënte auto voor dagelijks gebruik.

De automatten leveren met ringen waarmee u de matten op de originele manier kunt bevestigen.

De producten uit dit bericht