Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Land Rover Defender 110 2020-

Nieuw! Automatten voor de Land Rover Defender 110 2020-

De nieuwste Land Rover Defender 110 is een indrukwekkende 4x4 voertuig dat is ontworpen voor avontuur en prestaties. Het is de opvolger van de iconische Defender uit de jaren 90 en is geheel nieuw ontworpen met moderne technologieën en een robuuste uitstraling.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de verhoogde capaciteit voor off-road prestaties. De Defender 110 is uitgerust met een nieuwe luchtvering, een verbeterde wielophanging en een geavanceerde vierwielaandrijving met een tweede generatie Active Driveline-systeem. Dit maakt het voertuig geschikt voor rijden op zand, modder, rotsen en bijna elk ander terrein.

Ook is de Defender 110 voorzien van een modern interieur. De cabine is ruim en comfortabel, met veel opbergmogelijkheden en een scala aan technologische snufjes, zoals een groot infotainmentscherm, een digitale instrumentencluster en een optionele head-up display. Er zijn zelfs zitplaatsen voor tot wel zeven passagiers.

Verder is de nieuwe Defender 110 is ook zeer veilig. Het voertuig is voorzien van een breed scala aan veiligheidssystemen, zoals een automatische noodrem, lane departure warning en een 360-graden camera.

Tenslotte, de Defender 110 is ook zeer geschikt voor towing. Het voertuig is getest voor een trekgewicht van 3.500 kg en is daarmee geschikt voor het trekken van een groot aantal aanhangers en caravans.

In samenvatting, de nieuwe Land Rover Defender 110 is een indrukwekkende 4x4 voertuig dat is ontworpen voor avontuur en prestaties. Het is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een robuuste en veelzijdige off-road voertuig, of het nu gaat om het verkennen van ongerepte gebieden of het trekken van een grote aanhangwagen.

De automatten leveren we voor deze Land Rover Defender met originele ringen waarmee u de matten veilig vast kunt klikken aan de bodem van de auto.

De producten uit dit bericht