Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Opel E-Rocks 2021-

Nieuw! Automatten voor de Opel E-Rocks 2021-

De nieuwste Opel Rocks-e is een compacte elektrische auto die is ontworpen voor stedelijk gebruik. De auto is voorzien van een stijlvol design en een aerodynamisch silhouet, waardoor hij er zowel sportief als elegant uitziet.

Een van de grootste voordelen van de Rocks-e is de aandrijflijn. De auto is volledig elektrisch aangedreven en heeft een batterijcapaciteit van 50 kWh, waardoor de actieradius ongeveer 200 km bedraagt. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een benzinestation en u kunt gewoon rijden zonder u zorgen te hoeven maken over uitstoot.

De Rocks-e is ook voorzien van de nieuwste technologieën. Het infotainmentsysteem is voorzien van een grote touchscreen, waarmee u gemakkelijk toegang heeft tot uw favoriete apps en muziek. Het digitale instrumentenpaneel geeft u real-time informatie over de batterijstatus, de snelheid en het navigatiesysteem.

De binnenkant van de Rocks-e is comfortabel en ruim. Er is veel beenruimte en de zitplaatsen zijn comfortabel en ondersteunend. Er zijn ook veel opbergmogelijkheden, zodat u uw spullen gemakkelijk kunt opbergen. Bovendien is het interieur afgewerkt met hoogwaardige materialen die een premium gevoel geven.

Opel heeft ook veel aandacht besteed aan de veiligheid van de Rocks-e. De auto is voorzien van een scala aan rijhulpsystemen, zoals een noodremassistent en een rijstrookassistent, waardoor u veiliger kunt rijden.

Al met al is de nieuwste Opel Rocks-e een geweldige elektrische auto die perfect is voor stedelijk gebruik. Het combineert een sportief design, een efficiënte aandrijflijn en de nieuwste technologieën in een compacte en stijlvolle auto. Als u op zoek bent naar een elektrische auto voor stedelijk gebruik, is de Opel Rocks-e zeker een model om in overweging te nemen.

De automatten voor de Opel Rocks-e bestaat ui 4 matten die we leveren met originele ringen waarmee u ze veilig kunt vastleggen.

De producten uit dit bericht