Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de Seat Leon Plug-in Hybrid 2020-

Nieuw! Automatten voor de Seat Leon Plug-in Hybrid 2020-

De Seat Leon is een populaire compacte auto van het Spaanse merk Seat. De nieuwste versie van de Leon, de Plug-in Hybrid, is nu beschikbaar met een hybride aandrijflijn. Deze auto combineert een elektromotor met een benzinemotor om een efficiënte en milieuvriendelijke rijervaring te bieden.

De elektromotor van de Leon Plug-in Hybrid levert een vermogen van 115 pk en een koppel van 330 Nm. De benzinemotor is een 1.4 TSI-motor met een vermogen van 150 pk. Samen bieden deze motoren een systeemvermogen van 150 pk en een koppel van 400 Nm. Dit maakt de Leon Plug-in Hybrid een snelle en krachtige auto die een topsnelheid van 222 km/u kan bereiken.

Een van de belangrijkste voordelen van de Leon Plug-in Hybrid is zijn milieuvriendelijke aandrijflijn. De auto heeft een elektrische actieradius van tot wel 60 km, waardoor je voor veel korte ritten geheel elektrisch kunt rijden. Hierdoor bespaar je niet alleen op brandstofkosten, maar draag je ook bij aan een schoner milieu. Bovendien kan de auto in slechts 1 uur en 30 minuten opgeladen worden met een snellader.

De Leon Plug-in Hybrid is ook uitgerust met een aantal innovatieve technologieën, zoals de "e-Manager" die je helpt om je rijstijl aan te passen aan de beschikbare elektriciteit. Het "e-Manager" systeem kan ook programma's voor opladen of ontlading van de accu instellen, zodat je de auto op het juiste moment op kunt laden.

In termen van design is de Leon Plug-in Hybrid geheel in lijn met zijn conventionele broers: sportief, modern en elegant. De auto beschikt over een grote hoeveelheid ruimte voor de inzittenden en een royale kofferbak. Bovendien is de auto standaard uitgerust met een aantal veiligheidssystemen, zoals automatische noodremsystemen en een rijassistentiepakket.

In samenvatting, de Seat Leon Plug-in Hybrid is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een efficiënte, milieuvriendelijke en krachtige auto. Met zijn hybride aandrijflijn, innovatieve technologieën en sportieve design is de Leon Plug-in Hybrid een auto die zowel praktisch als plezierig is om te rijden.

De automatten leveren we met originele ringen die aansluiten op de bevestigingspunten in de bodem van de auto.

De producten uit dit bericht