Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! BMW X1 U11 2022-

Nieuw! BMW X1 U11 2022-

De BMW X1 U11 2022 is een van de nieuwste toevoegingen aan de BMW X-familie. Deze compacte SUV combineert een dynamische rijervaring met een comfortabel interieur en een sportieve uitstraling. In deze blog zullen we de belangrijkste kenmerken en specificaties van deze auto bespreken.

De BMW X1 U11 2022 heeft een opvallend en sportief design dat de aandacht trekt. De voorzijde van de auto is voorzien van een grote grille met een chromen omlijsting, die zich uitstrekt tot aan de koplampen. De koplampen zijn voorzien van LED-technologie en hebben een slanke vormgeving. Aan de zijkant van de auto valt de hoge taillelijn op, die de auto een stoer uiterlijk geeft. De achterkant van de auto heeft eveneens slanke LED-achterlichten en een achterspoiler.

Het interieur van de BMW X1 U11 2022 is ruim en comfortabel. Het dashboard heeft een modern design en is voorzien van hoogwaardige materialen. Het infotainmentsysteem is uitgerust met een 8,8-inch touchscreen en biedt onder meer navigatie, audio en communicatiemogelijkheden. De BMW X1 U11 2022 is ook uitgerust met een aantal geavanceerde rijassistentiesystemen, waaronder rijstrookassistentie en adaptieve cruisecontrol.

De BMW X1 U11 2022 is leverbaar met een aantal verschillende motoren. De instapmotor is een 1,5-liter driecilinder benzinemotor met een vermogen van 140 pk. Daarnaast zijn er nog twee benzinemotoren en twee dieselmotoren beschikbaar. De krachtigste motor is een 2,0-liter viercilinder benzinemotor met een vermogen van 306 pk. Deze motor maakt het mogelijk om in slechts 6,1 seconden van 0 naar 100 km/u te accelereren. De BMW X1 U11 2022 is standaard voorzien van een automatische versnellingsbak.

De BMW X1 U11 2022 is een opvallende en sportieve compacte SUV die beschikt over geavanceerde technologie en prestaties. Met zijn moderne design, comfortabel interieur en krachtige motoren biedt deze auto een rijervaring die zowel sportief als comfortabel is. Voor wie op zoek is naar een compacte SUV met een hoogwaardige uitstraling en prestaties is de BMW X1 U11 2022 zeker het overwegen waard.

Voor deze auto hebben wij nu automatten opgenomen in ons assortiment.

De producten uit dit bericht