Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Pasvorm automatten voor de Cupra Formentor 2020->

Nieuw! Pasvorm automatten voor de Cupra Formentor 2020->

De Cupra Formentor is vernoemd naar kaap Formentor op het Spaanse eiland Mallorca, een van de mooiste en meest wilde gebieden van de Balearen, en het zijn die eigenschappen die zich lenen voor het karakter en de persoonlijkheid van de high-performance crossover. De Cupra Formentor is verkrijgbaar met zeven verschillende aandrijflijnen, waaronder twee krachtige plug-in hybride versies. Bovenaan de reeks en beschikbaar vanaf de lancering, is een 310 pk-benzinemotor die de ultieme expressie biedt van het DNA van het merk Cupra, met een emotioneel geluid dat bijdraagt ​​aan de allure van de auto. De Cupra Formentor kijkt ook naar de toekomst en versnelt de verschuiving naar elektrificatie door ook twee krachtige plug-inhybridetechnologieën te integreren, waarbij de kracht van verbranding en elektriciteit wordt benut met een vermogen van 245 of 204 pk. De prestaties bieden die Cupra-klanten verwachten, maar meer in overeenstemming met een wereld die gericht is op het minimaliseren van de impact op het milieu.

De geavanceerde technologieën worden omhuld door een exterieurdesign dat de voordelen van een hatchback combineert met de kwaliteiten van een SUV; het combineren van de terreinkenmerken van een SUV en de compactheid en sportiviteit van een hatchback in een coupévorm.

De CUPRA Formentor zit dichter bij de grond en benadrukt zijn sportiviteit, met de nadruk op de achterkant van de auto, terwijl hij tegelijkertijd de lengte van de motorkap accentueert en zijn dynamische proporties onderstreept.

De producten uit dit bericht