Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Naaldvilt automatten voor Fiat Sedici 2006-2010

 
Zwart
 
Grafiet
 
Antraciet
 
Tapijtkleur
 
Zwart
 
Grafiet
 
Zeeblauw
 
Grasgroen
 
Donkergroen
 
Fel blauw
 
Lichtgrijs/alu
 
Rood
 
Rose
 
Lichtblauw
 
Oranje
 
Wit
 
Geel
 
Fel rood
 
Standaard mattenset
 
Extra bestuurdersmat
€ 8,00
 
Twee extra bestuurdersmatten
€ 15,00
 
Alleen voormatten
€ -8,00
 
Alleen bestuurdersmat
€ -15,00
 
Alleen bijrijdersmat
€ -15,00
 
Alleen twee bestuurdersmatten
€ -8,00
 
Alleen achtermatten
€ -15,00
Universeel bevestigingsmateriaal
 • We maken alles zelf, specifiek conform uw wensen
 • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
 • Verzendkosten: €3,75 per bestelling
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Gekozen opties
  € 31,95 € 26,40
  Details

  Deze naaldvilt automatten zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt en ze zijn precies op maat gemaakt voor de Fiat Sedici 2006-2010. Deze kwaliteit automatten ligt veelal standaard in auto's af-fabriek. Dit tapijt is leverbaar in 3 kleuren: zwart, antraciet en grafiet.

  Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en heeft een gewicht van 2.000 gr/m2. Dit is een zeer robuuste automat met een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

  Bij dit artikel staan verschillende foto's. De eerste foto toont de kwaliteit tapijt, de andere het bevestigingsmateriaal wat we bij deze automatten meeleveren. Ook tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft zijn eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

  Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

  Deze matten leveren we met een extra hakversteviging op de bestuurdersmat. De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

  Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een 'niet goed? geld terug!' garantie!

  Meer informatie
  Meer informatie
  Geschikt voor auto'sFiat Sedici 2006
  Fiat Sedici 2007
  Fiat Sedici 2008
  Fiat Sedici 2009
  Fiat Sedici 2010
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Naaldvilt automatten voor Fiat Sedici 2006-2010
  Uw waardering
  FAQ
  Geen gestelde vragen