Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Super velours automatten voor Hyundai Lantra 1995-2001

 
Zwart
 
Donkergrijs
 
Tapijtkleur
 
Zwart
 
Grafiet
 
Zeeblauw
 
Grasgroen
 
Donkergroen
 
Fel blauw
 
Lichtgrijs/alu
 
Rood
 
Rose
 
Lichtblauw
 
Oranje
 
Wit
 
Geel
 
Fel rood
 
Standaard mattenset
 
Extra bestuurdersmat
€ 9,00
 
Twee extra bestuurdersmatten
€ 15,00
 
Alleen voormatten
€ -15,00
 
Alleen bestuurdersmat
€ -20,00
 
Alleen bijrijdersmat
€ -20,00
 
Alleen twee bestuurdersmatten
€ -15,00
 
Alleen achtermatten
€ -20,00
Levertijd: 3-5 werkdagen
Universeel bevestigingsmateriaal
 • We maken alles zelf, specifiek conform uw wensen
 • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
 • Verzendkosten: €3,75 per bestelling
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Gekozen opties
  € 67,50 € 55,79
  Details

  Deze automatten zijn gemaakt van een zeer luxe, velours kwaliteit tapijt. Dit is het meest exclusieve tapijt wat te leveren is. Ze worden precies op maat gemaakt voor de Hyundai Lantra 1995-2001. Deze kwaliteit tapijt geeft de auto een exclusieve uitstraling. Dit tapijt is leverbaar in de kleuren zwart en donkergrijs.

  Het tapijt is gemaakt van polyamide en heeft een gewicht van 2.500 gr/m2. Dit is een zeer dicht op elkaar geweven (getuft) tapijt. Hierdoor blijft het vuil op de matten liggen. Het verschil met de gewone velours automatten is de zwaarte van het tapijt. Het gewone velours tapijt is 2.100 gr/m2. Deze automatten worden geleverd zonder extra hakversteviging omdat het technisch niet mogelijk is in verband met de dikte van het tapijt. Dit geeft de automatten een zeer exclusieve uitstraling. De matten hebben een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

  Bij dit artikel staan verschillende foto's. De eerste foto toont de kwaliteit tapijt, de andere het bevestigingsmateriaal wat we bij deze automatten meeleveren. Ook tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft zijn eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

  Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

  De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

  Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een niet goed? geld terug!' garantie!

  Meer informatie
  Meer informatie
  Geschikt voor auto'sHyundai Lantra 1995
  Hyundai Lantra 1996
  Hyundai Lantra 1997
  Hyundai Lantra 1998
  Hyundai Lantra 1999
  Hyundai Lantra 2000
  Hyundai Lantra 2001
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Super velours automatten voor Hyundai Lantra 1995-2001
  Uw waardering
  FAQ
  Geen gestelde vragen