Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Missende pasvorm

Mijn auto / vrachtwagen / camper / trekker vind ik niet op de site

Het kan voorkomen dat matten zoekt voor een vrachtwagern, auto, bedrijfswagen, camper of trekker. We kunnen deze dan wellicht voor u op maat maken zonder meerkosten. Neemt u daarvoor dan contact op met ons. Als u sjablonen van papier naar ons opstuurt kunnen wij de matten voor u op maat maken. We doen dit niet voor allerlei ombouw auto's of specifiek maatwerk. Daarvoor kunt u het best contact opnemen met een autobekleed tapijt. Wij maken met plezier de matten voor auto's, vrwachtwagens, campers en trekkers die ooit zijn verkocht en waarvoor we (nog) geen matten op de site verkopen.

Hoe werkt het?

Teken de oude matten over op papier, knip deze uit. Schrijf er op wat de bovenkant en de onderkant is van de mat. Geef ook aan waar de eventuele extra hakbescherming geplaatst moet worden. Evenals mogelijke bevestigingsringen. Voor auto's willen we altijd alleen een volledig set mallen hebben. Het het dus een gewone auto met 4 of 5 zitplaatsen dan kunnen we de matten op maat maken als u de mallen opstuurt voor de hele auto. We kunnen wel een losse mat leveren. Dit doen we omdat het veel tijd kost om de mal om te zetten in een digitaal format die ook gebruikt kan worden in de productie. Deze kosten nemen we graag voor onze rekening als we met de pasvorm ook andere klanten blij kunnen maken in de toekomst.

Wat kost het?

Voor het op maat maken van de matten rekenen we geen extra kosten. De prijs is afhankelijk van de gekozen kwaliteit tapijt en de grootte van de matten. Dat is altijd een maatwerkafspraak. Neem daarvoor contact op met ons.

Waar moeten de sjablonen naar toe worden gestuurd?

Neem altijd eerst even contact op met ons op. De mallen kunnen daarna worden verzonden naar:

Matten-online.nl
Postbus 160
8280 AD Genemuide