Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Ribtapijt automatten voor Nissan Patrol Y60 Hardtop kort 1987-1997

 
Tapijtkleur
 
Zwart
 
Grafiet
 
Zeeblauw
 
Grasgroen
 
Donkergroen
 
Fel blauw
 
Lichtgrijs/alu
 
Rood
 
Rose
 
Lichtblauw
 
Oranje
 
Wit
 
Geel
 
Fel rood
 
Standaard mattenset
 
Extra bestuurdersmat
€ 8,00
 
Twee extra bestuurdersmatten
€ 15,00
 
Alleen voormatten
€ -8,00
 
Alleen bestuurdersmat
€ -15,00
 
Alleen bijrijdersmat
€ -15,00
 
Alleen twee bestuurdersmatten
€ -8,00
 
Alleen achtermatten
€ -15,00
Universeel bevestigingsmateriaal
 • We maken alles zelf, specifiek conform uw wensen
 • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
 • Verzendkosten: €3,75 per bestelling
 • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
Gekozen opties
  € 39,95 € 33,02
  Details

  Deze automatten zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een ribmotief. Ze worden precies op maat gemaakt voor de Nissan Patrol Y60 Hardtop kort 1987-1997. Deze kwaliteit automatten wordt veel gebruikt voor bedrijfsauto's en bestelbussen. Dit tapijt wordt geleverd in één kleur: antraciet.

  Het tapijt is gemaakt van polypropyleen en heeft een gewicht van 2.750 gr/m2. Dit is een zeer robuuste automat met een antislip rug wat zorgt voor een veilig gebruik. Deze matten worden geleverd met bevestigingsmateriaal om ze stevig te vast te leggen.

  Bij dit artikel staan verschillende foto's. De eerste foto toont de kwaliteit tapijt, de andere het bevestigingsmateriaal wat we bij deze automatten meeleveren. Ook tonen we een tekening van de pasvorm. Elke auto heeft zijn eigen, unieke pasvorm. U kunt aan de hand van de tekening de vorm van de mat controleren.

  Geef de automatten een persoonlijke touch door ze te voorzien van een unieke omzoomkleur! Dat kost niets extra! Maak de automatten helemaal af met een eigen tekst logo. Bestelt u namens een autobedrijf? Dan kunnen we ook het bedrijfslogo op de matten borduren voor een mooie prijs! Let wel op! We mogen geen merklogo's of namen van automerken of autonamen gebruiken in verband met het merkenrecht (copyright).

  Deze matten leveren we met een extra hakversteviging op de bestuurdersmat. De bestuurdersmat slijt het snelst omdat de meeste kilometers gereden worden met alleen de bestuurder in de auto. Het is daarom ook te overwegen om een extra bestuurdersmat te bestellen. Dat kan voor een klein bedrag extra. Als de eerste mat versleten is, hoeft niet het hele set vervangen te worden. Dan kan de 2e mat gebruikt worden. Zijn de achtermatten niet aan vervanging toe? Selecteer en bestel dan alleen de voormatten. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel.

  Kortom: stel uw eigen unieke mattenset samen, wij garanderen dat het past! Bij ons heeft u een 'niet goed? geld terug!' garantie!

  Meer informatie
  Meer informatie
  Geschikt voor auto'sNissan Patrol 1987
  Nissan Patrol 1988
  Nissan Patrol 1989
  Nissan Patrol 1990
  Nissan Patrol 1991
  Nissan Patrol 1992
  Nissan Patrol 1993
  Nissan Patrol 1994
  Nissan Patrol 1995
  Nissan Patrol 1996
  Nissan Patrol 1997
  Reviews
  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Ribtapijt automatten voor Nissan Patrol Y60 Hardtop kort 1987-1997
  Uw waardering
  FAQ
  Geen gestelde vragen