Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten bevestigen

Automatten bevestigen

Automatten die 100% passen is natuurlijk niet goed om de matten veilig te gebruiken. De matten moeten ook vast in de auto liggen, en belangrijker nog, ze moeten op hun plaats blijven liggen. Dit is belangrijk, omdat een automat die schuift, gevaarlijke situaties kan opleveren.

Matten-online levert daarom alle automatten minimaal met een bevestigingssysteem in de linksvoormat. Als u uw bestaande automatten gaat vervangen, is het belangrijk dat u de nieuwe matten op dezelfde manier kunt bevestigen als uw oude matten.

De meeste auto’s zijn uitgerust met vaste punten in de auto, hierop passen de ringen die wij in de automatten monteren. 

Wij leveren meer dan 30 verschillende soorten bevestigingsringen, waardoor we vrijwel bij elke automattenset de originele bevestigingsringen kunnen leveren. U kunt bij elk product zien of de automatten originele bevestigingen hebben. Onder de foto's bij elk artikel tonen we ook een foto van het bevestigingsmateriaal wat we leveren. Daarop kunt u zien op welke wijze u de automatten kunt bevestigen. 

Het aantal bevestigingsringen in de mattenset is afhankelijk van het aantal punten in de auto. De meeste auto’s hebben alleen bevestigingspunten aan de linkerkant, maar er zijn ook fabrikanten die bevestigingsringen linksvoor en rechtsvoor monteren. In een aantal gevallen hebben we mattensets in ons programma, die ook in de achtermatten bevestigingsringen hebben.

Als de auto geen originele bevestigingspunten in de auto heeft, wordt het mattenset geleverd met een universeel bevestiginsset. Bij dit bevestigingsset zit een gebruiksaanwijzing, zodat u het bevestigingsset eenvoudig monteren kunt.