Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Volvo

Onze Volvo worden 100% op maat gemaakt. We hebben unieke pasvormen van veel tractoren in ons systeem. U kunt de matten zelf samenstellen. Laat uw tractor er weer als nieuw uitzien met onze tractormatten! Selecteer hieronder uw tractortype, daar vindt u de verschillende modellen die wij voor Volvo leveren! Als u vragen heeft, kunt u ons altijd een e-mail sturen. Staat uw model er niet tussen laat het ons dan even weten.

TRACTORMATTEN Volvo

Voor iedere Volvo kunnen wij tractormatten leveren. Deze kunt u eenvoudig online bestellen. De matten worden op maat gemaakt. Voor elke Volvo hebben wij de unieke vormen. We tonen de pasvorm als tekening bij het artikel, onder de foto's. Hebben wij uw trekker nog niet in ons assortiment, dan kunnen wij deze op maat maken. Hiervoor hebben we een papieren sjabloon of een digitale tekening in .dxf formaat nodig.

NAALDVILT TRACTORMATTEN

De naaldvilt tractormatten bestaan ​​uit een robuust kwaliteitstapijt. Deze tractormatten hebben een totaal gewicht van 2630 g/m2.

RIBTAPIJT TRACTORMATTEN

De tractormatten van ribtapijt bestaan ​​uit een robuust naaldvilt tapijt. Het rib tapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 g/m2.

VELOURS TRACTORMATTEN

De velours tractormatten zijn gemaakt van een luxe stof. Dit zijn de tractormatten met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 g/m2. Het tapijt is gemakkelijk schoon te maken. Deze tractormatten zijn de best verkochte.