Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten Tesla

Automatten

Elon Musk heeft jaren geleden inmiddels al weer het nieuwe automerk Tesla gelanceerd. Dit is een zeer innovatieve speler in de automotive branche. Alle modellen zijn volledig elektrisch. Het grappige aan sommige modellen is dat deze zonder automatten worden geleverd, standaard. Daar springen wij natuurlijk graag op in. Bij ons bestelt u de automatten voor elke Tesla in verschillende kwaliteiten en kleuren. Zelf met eigen tekstlogo. Omdat we de automatten zelf produceren zijn we maximaal flexibel. We leveren deze automatten met bevestigingsmateriaal om de matten veilig te gebruiken.

Kies hieronder het model, en vervolgens het bouwjaar van uw auto. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren voor uw Tesla. Als er vragen zijn kunt u altijd even mailen.

Automatten Tesla

We hebben pasvorm automatten voor elke Tesla. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Tesla de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor Tesla zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Tesla. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Tesla automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Tesla worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Tesla kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Tesla