Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten passend voor Citroen

We leveren passende automatten voor uw Citroen. Onze automatten worden speciaal voor u 100% op maat gemaakt en u kunt uw perfect passende automatten voor uw Citroen zelf samenstellen. Maak met onze automatten uw auto weer als nieuw! Kies hieronder uw autotype, en vervolgens het bouwjaar. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren, passend voor uw Citroen! Als er vragen zijn kunt u altijd even chatten of mailen.

Op maat gemaakte automatten passend voor uw Citroen

We hebben diverse automatten, passend voor elke Citroen. De matten worden precies op maat gemaakt voor iedere Citroen. Wij kennen voor elke Citroen de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Verschillende soorten automatten voor uw Citroen

U wilt nieuwe automatten voor uw Citroen kopen, maar u heeft geen idee welk materiaal u moet kiezen. Hieronder vindt u enkele voordelen van iedere type automat.

Naaldvilt

 • Slijtvastheid: Naaldvilt automatten staan bekend om hun slijtvastheid, wat betekent dat ze lang meegaan, zelfs bij dagelijks gebruik in de auto. Dit maakt ze ideaal voor mensen die op zoek zijn naar duurzaamheid.
 • Goede vuil- en vochtabsorptie: Naaldviltmatten hebben doorgaans een uitstekende capaciteit om vuil en vocht vast te houden, waardoor je auto schoon blijft en beschermd wordt tegen morsen en vuil van buitenaf. Dit maakt ze handig, vooral in regenachtige of modderige omstandigheden.

Ribtapijt

 • Duurzaamheid: Ribtapijt is slijtvast en gaat lang mee, zelfs in veel gebruikte voertuigen.
 • Goede grip: De geribbelde structuur zorgt voor een goede grip, wat handig is om verschuiven van de matten te voorkomen.

Velours

 • Luxueuze uitstraling: Velours automatten geven een luxueuze uitstraling aan het interieur van uw auto.
 • Comfortabel aanvoelen: Ze voelen zacht aan onder uw voeten, wat het comfort tijdens het rijden verhoogt.

Super velours

 • Uitstekende duurzaamheid: Super velours combineert de luxe uitstraling van velours met extra duurzaamheid.
 • Comfort en stijl: Ze bieden het beste van beide werelden, namelijk comfort en stijl.

Rubber

 • Waterbestendigheid: Rubber automatten zijn bestand tegen water en modder, wat handig is bij slecht weer.
 • Eenvoudig schoon te maken: Ze kunnen gemakkelijk worden afgeveegd of gespoeld om schoon te maken, wat praktisch is voor mensen met actieve levensstijlen.

Wil je meer informatie over deze materialen? Bekijk dan eens onze materialen pagina!

Geef uw automat voor uw Citroen een persoonlijk tintje!

Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw Citroen een persoonlijke tint te geven. U kunt uw automat aanpassen met:

 • Omzoomkleur (Gratis)
 • Persoonlijke tekst
 • Geborduurd logo

Kies uw omzoomkleur

Naast dat u de kleur van de mat zelf kan kiezen, kunt u ook de omzoomkleur kiezen. U heeft de keuze uit 17 mooie kleuren die wij zonder extra kosten toevoegen aan uw automat passend voor uw Citroen.

Automat voor uw Citroen met logo of persoonlijke tekst?

Naast dat wij iedere automat op maat maken, kunnen wij ook uw eigen logo of een persoonlijke tekst op uw automat plaatsen. Zodra u uw automat gekozen heeft, krijgt u de mogelijkheid om een omzoomkleur, eigen logo of zelfs een persoonlijke tekst te kiezen. U vult in wat u op uw automat wilt hebben en wij doen de rest!

Wilt u meer informatie over het kiezen van een logo? Bekijk dan eens onze automatten met logo pagina!

Automatten passend voor Citroen bestellen bij Matten-online.nl

Alle automatten die in een Citroen passen, worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren.

Citroen