Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Alfa Romeo

Automatten

Alfa Romeo is een echt Italiaans automerk met een sportief imago. Alfa Romeo heeft voor alle ieder wat wils. Zo hebben ze gezinsauto’s, cabriolets maar ook staan ze erg bekend om hun geweldige sportwagens. Wilt u de sportieve automatten? Dit kan natuurlijk! U kan er voor kiezen om de rand rond de matten een kleurtje te geven, zodat de auto ook van binnen een sportieve uitstraling heeft. Je kunt natuurlijk ook een eigen tekst op de matten laten borduren. Daarmee wordt het mattenset echt uniek! U kunt bij ons elke mat los bestellen. 

Kies hieronder uw autotype, en vervolgens het bouwjaar. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren voor uw Alfa Romeo! Als er vragen zijn kunt u altijd even mailen.

Automatten Alfa Romeo

We hebben automatten voor elke Alfa Romeo. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Alfa Romeo de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor Alfa Romeo zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Alfa Romeo. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Alfa Romeo automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Alfa Romeo worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel Alfa Romeo's kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Alfa Romeo kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.