Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten passend voor Chrysler

We leveren passende automatten. Chrysler is een merk dat zich richt op het aanbieden van representatieve, luxueus ingerichte auto’s met een ruime vormgeving en mooie automatten. De meeste auto’s zijn voorzien van een rijk aanbod in standaard accessoires die volgens Amerikaans gebruik gepaard gaan met de nodige piepjes en andere geluidssignalen. De auto is dus een echte eye (en ear) catcher voor de bestuurder die liefhebber is van de “Amerikaanse way of life” met speciale automatten op maat gemaakt. Door de overname van Fiat zullen de merken Lancia en Chrysler wat meer in elkaar schuiven. Hier hebben wij ook automatten voor in ons assortiment Praktisch komt het erop neer dat Chrysler zijn grotere modellen in Europa zal verkopen als een Lancia. Technische gezien is Chrysler dus de luxe divisie onder de FCA paraplu waar naast Fiat en Lancia ook Dodge, Jeep en Ram onder vallen. De meest recente modellen die je kunt kopen zijn de Pacifica (een SUV model), een luxueus sportief achterwiel aangedreven sedan en de eerder genoemde Voyager. Daarnaast zijn er een grote diversiteit aan tweedehands Chrysler modellen verkrijgbaar. Waaronder de Voyager en de 300c. Voor al deze types zijn er automatten beschikbaar.

Automatten Chrysler

We hebben pasvorm automatten voor elke Chrysler. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke CHRYSLER de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor CHRYSLER zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Chrysler. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Chrysler automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Chrysler worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Chrysler kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.

Chrysler