Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Suzuki

Automatten

De auto’s van Suzuki zien er erg uitdagend uit door de wat schuine koplampen. Suzuki is bezig met het maken van designs met een stoer uiterlijk. Ook Suzuki wil met de tijd mee gaan en wil zijn auto’s ook steeds beter ontwikkelen. Suzuki maakt zijn auto’s steeds wat lichter en wendbaarder. De meeste modellen van Suzuki leveren we met ons eigen, universele bevestigingsmateriaal. Hiermee kunt u de automatten veilig vastleggen en gebruiken. De nieuwste modellen leveren we met ringen in de matten gemonteerd, deze sluiten aan op de bevestigingspunten in de obdem van de auto.

Kies hieronder het model, en vervolgens het bouwjaar van uw auto. Dan treft u de verschillende automatten aan die wij leveren voor uw Suzuki. Als er vragen zijn kunt u altijd even mailen.

Automatten Suzuki

We hebben pasvorm automatten voor elke Suzuki. Deze kunt u volledig online bestellen. De matten worden precies op maat gemaakt voor elke auto. Wij kennen voor elke Suzuki de unieke vormen van de automatten. De pasvorm tonen we bij het artikel onder de foto's als tekening.

Naaldvilt automatten

De Naaldvilt automatten voor Suzuki zijn gemaakt van een robuuste kwaliteit tapijt . Deze automatten hebben een totaal gewicht van 2.000 gr/m2.

Ribtapijt automatten

De automatten gemaakt van ribtapijt zijn gemaakt van een robuuste, naaldvilt kwaliteit tapijt met een rib-motief. Het ribtapijt heeft een totaal gewicht van 2.750 gr/m2.

Velours automatten

De velours automatten zijn gemaakt van luxe, getuft tapijt. Dit zijn de automatten met de beste prijs/kwaliteit verhouding. Het gewicht van het tapijt is 2.100 gr/m2. Op dit tapijt blijft het vuil liggen waardoor het eenvoudig te reinigen is. Deze automatten worden het meest gekozen.

Super velours automatten

De super velours automatten zijn zwaarder namelijk 2.500 gr/m2 en deze wordt geleverd zonder extra hak versteviging. Dit geeft de matten een exclusieve uitstraling.

Diamond Automatten

De diamond automatten zijn de beste automatten die leverbaar zijn. Dit is de overtreffende trap voor uw Suzuki. Deze matten hebben een gewicht van 3.076 gr/m2.

Automatten, rubbermatten en kofferbakmatten bestellen

Alle Suzuki automatten worden geleverd met bevestigingsmateriaal waarmee ze veilig te bevestigen en te gebruiken zijn. Bij de verschillende kwaliteiten heeft u ook nog veel keuzes zoals de tapijtkeur, kleur van de omzoming, meer en minder matten etc... Twijfelt u welk model auto u heeft, neem dan even contact met ons op. Voor veel modellen kunnen we ook automatten van rubber leveren. Deze rubbermatten voor uw Suzuki worden ook op maat gemaakt. Deze passen gegarandeerd. Voor veel modellen kunnen we ook pasvorm kofferbakmatten leveren. Deze Suzuki kofferbakmat geeft een goede bescherming van de kofferbak tegen vuil en vocht. Deze kofferbakbescherming is geurneutraal en beschikt over een anti-slip-profiel.