Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Automatten op maat

Maatwerk is cruciaal bij automatten. Het zorgt voor een mooie, nieuwe uitstraling van het interieur van uw auto maar wat belangrijker is: het is ook veel veiliger. Automatten op maat zorgen ervoor dat u de autotapijt blijven liggen en dat u ze goed kunt vastleggen. Wij leveren uitsluitend automatten op maat voor elk automodel. Wij kennen de unieke pasvormen voor meer dan 2.000 verschillende auto's. Maar daarnaast ook voor vrachtauto's, bedrijfsbussen, traktoren, graafmachines etc... 

De automatten worden perfect op maat gemaakt voor elke auto. Onze product managers nemen exact de maten van de auto op, meten vervolgens de matten in en berekenen de punten van de bevestigingen. Deze tekeningen worden door onze autocad tekenaars omgezet in de perfecte digitale pasvorm. Vervolgens wordt deze tekening automatisch ingelezen in onze vol automatische snijmachine die de pasvorm snijd uit een rol tapijt van 2 meter breed. Daarna worden de matten omzoomd, al of niet voorzien van een hakstuk en de bevestigingsmaterialen worden in de mat gemonteerd of los mee verzonden. 

Het grote voordeel van het zelf produceren van de automatten is dat u ze helemaal zelf kunt samenstellen. We bieden voor elke auto verschillende kwaliteiten tapijt, kleuren tapijt, omzoomkleuren en u kunt de matten helemaal afmaken met een mooi en uniek tekstlogo. Voor de automatten met tekstlogo hebben wij ook weer diverse opties zoals verschillende kleuren en lettertypes. 

Zoekt u nu op de website naar een spciaal model auto, bijvoorbeeld een oldtimer die niet op de site aanwezig is? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen deze automatten wellicht voor u op maat maken als u ons een sjabloon van papier opstuurt, of een digitale tekening (.dxf).