Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Autotapijt

Autotapijt

De bodem van elke auto is bekleed met tapijt. Dit tapijt is niet eenvoudig te vervangen, daarom is het belangrijk dat het niet slijt en wordt vervuild. Voor de bekleding in de deuren en dak is dat niet zo snel het geval, maar voor het autotapijt op de bodem is dat natuurlijk wel belangrijk. In vrijwel alle auto’s zitten bij aflevering automatten, maar deze autotapijten slijten wel door het gebruik. Door de jaren heen hebben wij een enorme hoeveelheid pasvormen opgebouwd van bijna alle auto's en die kunnen wel in veel verschillende kleuren en kwaliteiten tapijt leveren. Als we de pasvorm nog niet hebben kunnen we de autotapijten ook op maat maken als u ons een digitale tekening (.dxf) of mal van papier stuurt.

Om het autotapijt te beschermen tegen vuil en slijtage, kunt u bij ons terecht voor automatten op maat. Deze automatten zijn van een perfecte vorm om uw autotapijt te beschermen voor vuil en slijtage. Onze automatten worden gemaakt van hetzelfde soort autotapijt als de bekleding van uw auto. Daarom passen onze automatten perfect in het interieur van uw auto, waarbij ze een geheel vormen met het autotapijt in uw auto. We maken de automatten zelf in onze eigen fabriek, het is dus echt Nederlands fabrikaat.

Het is ook mogelijk om bij ons rubbermatten te bestellen. Die beschermen het autotapijt nog extra, vooral in de winter bij sneeuw omdat deze automatten waterdicht zijn. De meeste auto's hebben in de kofferbak ook tapijt op de bodem, of een harde bodem aangekleed met tapijt. Om het autotapijt in de koffer van de auto te beschermen en op te frissen, bieden wij een omvangrijk assortiment rubberen en stoffen kofferbakmatten.

Als u de matten wilt bestellen kies dan uw merk, type, bouwjaar zodat u kunt zien welke autotapijten wij leveren voor uw auto.