Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! automatten voor de BMW IX1 2022

Nieuw! automatten voor de BMW IX1 2022

Met de lancering van de gloednieuwe BMW IX1 in 2022 is deze auto nu ook beschikbaar in een 100 procent volledig elektrische versie. Dit is alweer de derde generatie van de BMW IX1 en nu in een volledig elektrisch model.

De elektrische BMW beschikt over 2 elektromotoren, samen goed voor een systeem vermogen van 313 pk en een maximumkoppel van 494 Nm. Deze elektrische BMW accelereert in 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u. de BMW IX1 beschikt over een eDrive-oplaadtechnologie van de vijfde generatie. Dit betekent snellere laadtijden voor de batterij en een langere actieradius van 413 tot 438 kilometer.

De elektrische BMW IX1 krijgt de blauwe accenten die we eerder zagen op de ix3 en de i4. Standaard staat op deze SUV 17-inch velgen maar ook 18-, 19- en zelfs 20 inch velgen behoren tot de mogelijkheden.

Binnen in de BMW IX1 vind u allerlei handige functies die u misschien al kent van andere BMW-modellen denk aan het curved display, de nieuwe idrive bediening en het infotainmentsysteem met de versie 8.0. Ook kunt u gebruiken maken van MyModes, waarmee u zelf de keuze kunt maken uit de auto instellingen en de interieurthema`s. een nieuwe update aan het interieur van deze BMW omvat ook het zwevende middenconsole, niet alleen mooi om te zien maar ook handig in gebruik. Ook heeft deze BMW meer interieurruimte en meer praktische middelen dan de vorige generatie. De achterbank bestaat uit drie voorwaardige zetels met verstelbare rugleuning. Het koffervolume schommelt van minimaal 540 tot maximaal 1. 600 liter een elektrisch uitklapbare trekhaak behoort nu ook tot de mogelijkheden. BMW heeft twee designlijnen voor de nieuwe ix1: de stoere xLine of de sportieve M sport. Met al deze features word het interieur van de ix1 een plek waar comfort en technologie samenkomen voor een geweldige rijervaring.

Voor deze auto hebben wij de juiste pasvorm matten in onze collectie.

De producten uit dit bericht