Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Automatten voor de SsangYong Korando e-Motion 2022-

Nieuw! Automatten voor de SsangYong Korando e-Motion 2022-

De SsangYong Korando e-Motion is een elektrisch aangedreven SUV van de Zuid-Koreaanse automaker SsangYong. Deze auto is ontworpen om een efficiënte en milieuvriendelijke rijervaring te bieden zonder in te leveren op prestaties en rijcomfort.

De Korando e-Motion is uitgerust met een elektromotor die een vermogen van 150 kW levert en een koppel van 360 Nm. Hiermee accelereert de auto van 0 naar 100 km/u in slechts 7,5 seconden. De actieradius van de auto bedraagt ongeveer 300 km volgens de WLTP-norm. Dankzij de snellaadfunctie kan de accu van de auto in slechts 80 minuten worden opgeladen tot 80%.

De auto is voorzien van een aantal moderne technologieën, waaronder een groot infotainmentscherm, een digitale instrumentenpaneel, een achteruitrijcamera en een parkeerassistent. Ook is de auto uitgerust met een aantal veiligheidssystemen, zoals noodremassistent, lane departure warning en automatisch noodremsysteem.

Het interieur van de Korando e-Motion is zeer ruim en comfortabel. Er is veel beenruimte voor de passagiers en de bagageruimte is groot genoeg voor een gezin. Ook is de auto voorzien van een panoramisch dak dat voor veel lichtinval zorgt.

Over het algemeen biedt de SsangYong Korando e-Motion een uitstekende combinatie van prestaties, rijcomfort en milieuvriendelijkheid. Het is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een elektrische SUV met veel ruimte en moderne technologieën.

We kunnen nu de automatten leveren voor deze auto, met ringen er in gemonteerd zodat u ze op de originele wijze kunt vastklikken aan de bodem van de auto.

De producten uit dit bericht