Ik zoek pasvorm automatten voor mijn:

Nieuw! Ford Mustang Mach-E 2021-

Nieuw! Ford Mustang Mach-E 2021-

De Ford Mustang Mach-E is de nieuwste toevoeging aan de Mustang-familie en de eerste volledig elektrische SUV van Ford. Het is een indrukwekkend staaltje technologie en design, dat zich kan meten met de beste elektrische SUV's op de markt.

Laten we beginnen met het uiterlijk van de Mustang Mach-E. Het is duidelijk dat de ontwerpers van Ford hebben geprobeerd om de kenmerkende Mustang-styling over te brengen naar de SUV-markt. De auto heeft een slanke, gestroomlijnde carrosserie met opvallende lijnen en een agressieve voorkant die doet denken aan de klassieke Mustangs. Er zijn verschillende beschikbare kleuren en uitvoeringen, waaronder het kenmerkende Mustang-racestreepontwerp dat over de motorkap loopt.

Het interieur van de Mach-E is ruim en modern, met een minimalistische esthetiek en hoogwaardige materialen. Het dashboard is voorzien van een groot, 15,5-inch touchscreen, dat dienst doet als infotainment-systeem en de bediening van veel van de voertuigfuncties vereenvoudigt. Er zijn ook fysieke knoppen voor de airconditioning en andere veelgebruikte functies, zodat bestuurders niet afgeleid worden van de weg.

Maar wat echt opvalt aan de Mach-E is de prestaties. De auto is uitgerust met een 88 kWh batterijpakket dat een actieradius heeft van maximaal 610 kilometer. Het is beschikbaar in verschillende configuraties, variërend van een basisuitvoering met achterwielaandrijving tot een GT-uitvoering met vierwielaandrijving en 480 pk vermogen. De Mach-E accelereert snel en soepel en kan in slechts 3,5 seconden van 0 naar 100 km/u accelereren in de GT-uitvoering.

Het opladen van de Mach-E gaat ook snel en gemakkelijk. De auto kan met een DC-snellaadstation in slechts 45 minuten worden opgeladen van 10% tot 80% capaciteit, terwijl thuis opladen met een standaard 240V-stopcontact ongeveer 10 uur duurt.

Veiligheid is ook een belangrijke overweging bij de ontwikkeling van de Mach-E. De auto is voorzien van geavanceerde veiligheidsfuncties zoals adaptieve cruise control, automatisch noodremmen, dodehoekbewaking en actieve rijstrookassistentie.

Al met al is de Ford Mustang Mach-E een indrukwekkende elektrische SUV die prestaties, stijl en functionaliteit combineert in één pakket. Het is een duidelijk signaal dat Ford serieus is over elektrificatie en de Mustang-familie van voertuigen wil uitbreiden naar een nieuw publiek.

De producten uit dit bericht